LoadingLogo

Başka Bir Kullanıcıya Dosya ve Klasörlerinizi Paylaşma

Zirve Drive içerisinde bulunan bir kullanıcı ile dosya ve klasörlerinizi paylaşabilir ve o kişinin dosya/klasör üzerinde düzenlemeler yapabilmesine izin verebilirsiniz.

Kullanıcı İle Paylaşım Seçenekleri

  • Duvarım alanınızda bulunan bir klasörü başka kullanıcının da görmesini ve düzenlemesini sağlayabilmek için;
  • İlgili klasörde sağ tık veya üç nokta menüsünden Paylaş > Paylaş seçeneğini seçin.
  • Paylaşmak istediğiniz kullanıcıları kullanıcı adı bilgisi ile seçin.
  • Paylaştığınız dosya ve klasörler için kullanıcıya yetki tanımlayın.

Kullanıcı Yetkileri

Dosya

  • Dosya Açma
  • Dosya Adını Listeleyebilme
  • Dosya Ekleme
  • Dosya Geçmişini Görebilme
  • Dosya Güncelleme
  • Dosya Kopyalama
  • Dosya MetaData Bilgilerini Görebilme
  • Dosya MetaData Bilgilerini Güncelleme
  • Dosya Silme
  • Dosya Taşıma
  • Dosya Versiyonlarını Görebilme

Klasör

  • Klasör Adını Değiştirme
  • Klasör Ekleme
  • Klasör Geçmişini Görebilme
  • Klasör Kopyalama
  • Klasör MetaData Bilgilerini Görebilme
  • Klasör Silme
  • Klasör Taşıma
  • Klasörü Görebilen Kullanıcıları Listeleyebilme
  • Sol menüde İşlemler başlığı altındaki Kullanıcı Grupları'na girin.
  • Sağ tık veya + simgesinden Yeni Kullanıcı Grubu seçeneğini seçin.
  • Kullanıcı grubunuza bir isim belirleyin. (ör. Satış Ekibi)
  • Oluşturulan gruba kullanıcı eklemek için ilgili grup üzerinde sağ tık veya üç nokta menüsünden ‘kullanıcı ekle’ seçeneğini seçin.
  • Eklemek istediğiniz kullanıcıları seçin ve kaydedin.
  • Sol menüden Ortak Klasörler'e girin.
  • Yeşil klasörde sağ tık veya üç nokta menüsünden Paylaş > Paylaş'ı seçin ve Kullanıcı / Kullanıcı Grup alanından grubu seçin.
  • Atama yapılacak kullanıcı grubunu seçin.
  • Atama yapılan kullanıcı grubunun yetkilerini öğrenmek için tıklayınız.
Kullanım kılavuzu için tıklayınız.